5e Conferentie 'Het begrip tweetaligheid'
Woensdag, 21. November 2018
Hits : 630

20181003 Logo5Konferencji NL

In 2018 organiseert de Stichting Kreda voor de 5e keer alweer een Conferentie over "Het begrip Tweetaligheid", over twee- en meertaligheid bij kinderen in het Nederlands onderwijs.
Het hoofdthema van deze vijfde editie is 'Onderwijs in de moedertaal: recht van het kind?' Evenals in voorgaande jaren maken wij weer dankbaar gebruik van de gastvrijheid van het Hofstad Lyceum, Colijnplein 9 in Den Haag. De conferentie vindt plaats in de aula van het lyceum op woensdag 21 november 2018 van 14.30-19.00 uur.

Hebt u in uw dagelijks leven te maken met tewee- of meertaligheid bij kinderen of in uw professionele leven, of ben u persoonlijk geïnteresseerd in het onderwerp? Alle belangstellenden zijn van harte welkom.

Lees de officiële uitnodiging door de consul van Polen, mevrouw Renata Kowalska, en het volledige programma van de conferentie.

Is uw interesse gewekt? Meld u zich dan aan met behulp van het aanmeldingsformulier of direct per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..