logo4econf2017

 

 

 

Beste mevrouw, mijnheer,

Wij nodigen u van harte uit voor de 4e Conferentie over “Het Begrip Tweetaligheid” op 22 november aanstaande in het Hofstad Lyceum,
Colijnplein 9, 2555 HA Den Haag. Deze conferentie is speciaal gericht op leerkrachten en professionals in het onderwijs die met twee- en meertaligheid in aanraking komen. 

De conferentie wordt voor de vierde keer georganiseerd door de Poolse Ambassade, Stichting Kreda en SPK (Poolse School Den Haag).

Het thema van dit jaar is “Meertaligheid en diversiteit in opvoeding en op school”.

Op deze conferentie komt u meer te weten over de resultaten van onderzoek naar migrantenfamilies in Nederland en diversiteit in de opvoeding. U krijgt adviezen over meertalige opvoeding, ook bij kinderen die een beperking hebben. In de workshops discussiëren wij over hoe ouders en leerkrachten samen het kind kunnen helpen en maken we kennis met het programma TOLK voor taalontwikkeling.  

Tijdens de conferentie kunt u samen met collegaprofessionals ervaringen uitwisselen en inspiratie opdoen voor de dagelijkse praktijk op school.

Deelname is kosteloos.

Graag aanmelden tot 20 november via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende gegevens van de deelnemer(s):

  • naam en achternaam 
  • functie
  • naam van de organisatie
  • postadres
  • telefoonnummer
  • e-mail adres

U kunt ook gebruik maken van dit inschrijfformulier.

Het programma van de Conferentie kunt u via deze link downloaden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren